Flatliners

Obsedati de misterele care se afla dincolo de limita vietii, cinci studenti la medicina, se implică intr-un experiment periculos pentru a afla ce se poate intampla in lumea de dincolo.

Intr-o Incercare temerara de a afla ce ne asteapta pe toti dupa moarte, cativa prieteni, colegi la Medicina, concep un plan prin intermediul caruia, unul cate unul, sa-si provoace oprirea temporara a oricarei activitatii cerebrale, pentru a "simti" moartea inainte de a fi readusi la viata. Unii dintre ei sunt "ucisi" si apoi inviati cu amintiri extrem de puternice, iar experimentul este considerat un succes.

Nota Film: Be the first one !
0

Titlu original:

Flatliners

Limba film:

Engleza

Gen:

Dramă Horror SF Thriller

Durata(in min.):

109

Premiera in Romania:

29 Septembrie, 2017

Clasificare:

N15

Regizori:

Niels Arden Oplev

Actori:

Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiefer Sutherland

Rank IMDB:

4.9

Intr-o Incercare temerara de a afla ce ne asteapta pe toti dupa moarte, cativa prieteni, colegi la Medicina, concep un plan prin intermediul caruia, unul cate unul, sa-si provoace oprirea temporara a oricarei activitatii cerebrale, pentru a “simti” moartea inainte de a fi readusi la viata. Unii dintre ei sunt “ucisi” si apoi inviati cu amintiri extrem de puternice, iar experimentul este considerat un succes.

Vezi program Trailer