Ghinionistul

"Ghinionistul" este o comedie autentic romaneasca, o cursa plina de imprevizibil pentru un tanar chitarist care nu-si doreste decat sa ajunga la auditiile de care viitorul sau depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole.

Noi, romanii, credem in noroc si ghinion, ne bazam pe noroc in tot ce facem si dam vina pe ghinion pentru toate esecurile. Asa ca filmul "Ghinionistul" e despre noi. Despre haz de necaz. Despre un tip prea prins in grijile zilnice si prea convins ca e urmarit de ghinion, incat uita ca unele lucruri depind doar de el pentru a-si indeplini visele. Ce-i drept, are multe "pieze rele" in jur!

Nota Film: Be the first one !
0

Titlu original:

Ghinionistul

Limba film:

Romana

Gen:

Comedie

Durata(in min.):

95

Premiera in Romania:

8 Decembrie, 2017

Clasificare:

AG

Regizori:

Iura Luncasu

Actori:

Vlad Logigan, Levent Sali, Gheorghe Visu

Noi, romanii, credem in noroc si ghinion, ne bazam pe noroc in tot ce facem si dam vina pe ghinion pentru toate esecurile. Asa ca filmul “Ghinionistul” e despre noi. Despre haz de necaz. Despre un tip prea prins in grijile zilnice si prea convins ca e urmarit de ghinion, incat uita ca unele lucruri depind doar de el pentru a-si indeplini visele. Ce-i drept, are multe “pieze rele” in jur!

Vezi program Trailer