Good Boys

Cat de rau poate sa-ti mearga intr-o zi? Mintile creative care ne-au adus la cinema super-comediile Superbad, Pineapple Express si Sausage Party arunca in joc o gască de pusti de clasa a sasea, cu sanse maxime de a starni hohote de ras ireverentios.

Dupa ce a fost invitat la prima sa petrecere "de pupat", Max, un pusti de 12 ani (Jacob Tremblay, din Room), intra in panica pentru ca nu stie sa sarute. Dornic sa invete rapid, Max, ajutat de bunii lui tovarasi, Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) si Lucas (Keith L. Williams, The Last Man On Earth) se decid sa foloseasca drona tatalui lui Max, de care acesta nu are voie sa se atinga, ca sa spioneze (sau asa viseaza ei) un cuplu de adolescenti indragostiti de vizavi de casa lui Max.

Nota Film: Be the first one !
0

Titlu original:

Good Boys

Limba film:

Engleza

Gen:

Comedie

Durata(in min.):

94

Premiera in Romania:

16 August, 2019

Clasificare:

N 15 - Nerecomandat sub 15 ani

Regizori:

Gene Stupnitsky

Actori:

Jacob Tremblay, Brady Noon, Keith L. Williams

Dupa ce a fost invitat la prima sa petrecere “de pupat”, Max, un pusti de 12 ani (Jacob Tremblay, din Room), intra in panica pentru ca nu stie sa sarute. Dornic sa invete rapid, Max, ajutat de bunii lui tovarasi, Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) si Lucas (Keith L. Williams, The Last Man On Earth) se decid sa foloseasca drona tatalui lui Max, de care acesta nu are voie sa se atinga, ca sa spioneze (sau asa viseaza ei) un cuplu de adolescenti indragostiti de vizavi de casa lui Max.

Vezi program Trailer