Insidious: The Last Key

Mintile creative din spatele celebrei trilogii "Insidious" se întorc pentru "Insidious 4: The Last Key". Actiunea este stabilita dupa evenimentele celui de-al treilea film si o urmareste pe Elise Rainier, in tineretea sa din New Mexico, in timp ce incepe sa fie bantuita de un spirit demonic in propria casa, impingandu-o mai adanc in "the Further".

Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confrunta cu cel mai infricosator si personal cosmar, in propria sa casa. Sidekicks Specs si Tucker se alatura acesteia in incercarea de a scapa de spiritele malefice. Tulburata o viata intreaga de spirite supranaturale blocate in "the Further", un taram situat intre lumea celor vii si celor morti, dr. Rainier ii va lua pe oaspeti intr-o calatorie tulburatoare in timp, printr-un portal in "the Further", luptand sa sfideze cele mai degenerate si intimidante fiinte care au chinuit-o din anii 1950. Oare se va sfarsi cosmarul?

Nota Film: Be the first one !
0

Titlu original:

Insidious: The Last Key

Limba film:

Engleza

Gen:

Horror, Mister

Durata(in min.):

108

Premiera in Romania:

5 Ianuarie, 2018

Clasificare:

N 15

Regizori:

Adam Robitel

Actori:

Spencer Locke, Lin Shaye, Caitlin Gerard

Rank IMDB:

5.9

Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confrunta cu cel mai infricosator si personal cosmar, in propria sa casa. Sidekicks Specs si Tucker se alatura acesteia in incercarea de a scapa de spiritele malefice. Tulburata o viata intreaga de spirite supranaturale blocate in “the Further”, un taram situat intre lumea celor vii si celor morti, dr. Rainier ii va lua pe oaspeti intr-o calatorie tulburatoare in timp, printr-un portal in “the Further”, luptand sa sfideze cele mai degenerate si intimidante fiinte care au chinuit-o din anii 1950. Oare se va sfarsi cosmarul?

Vezi program Trailer