Concurs Beauty and The Beast!

Colours Cinema si Forum Film Romania te invita la CONCURS!
 
La primul rol important dupa seria Harry Potter, Emma Watson o interpreteaza pe Belle, tanara care accepta sa ia locul tatalui ei, prizonier in castelul infricosatoarei Bestii (Dan Stevens), initiind astfel una dintre cele mai citate povesti de dragoste. Filmul este un remake al celebrei animatii Disney si are premiera pe 17 martie 2017, in format 3D dublat si subtitrat.
 
Participa la concurs pe pagina de Facebook Colours Cinema si poti castiga unul dintre cele doua premii Beauty and The Beast originale puse in joc: o cutie de bijuterii sau o oglinda pliabila. Raspunde la intrebarea de mai jos si mentioneaza locatia Colours Cinema cea mai apropiata de tine (Alba Iulia sau Craiova) pana joi, 23 martie 2017 (ora 17:00):
 
“CE TE FASCINEAZA CEL MAI MULT LA ACEASTA POVESTE?
 
Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti pe platforma random.org si anuntati pe Facebook pe 24 martie. Conditii: o persoana poate sa participe o singura data la concurs; vor fi luate in considerare doar raspunsurile corecte; premiile se ridica personal din incinta cinematografului. Pentru informatii suplimentare: office@colourscinema.ro.
Succes!
 
Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:
Alba Iulia: Cutie bijuterii – Denisa Istrate, Oglinda – Corches Ioana;
Craiova: Cutie bijuterii – Anca Valeria Balosache, Oglinda – Ana Maria.