Concurs “Doctor Strange”!

Colours Cinema si Forum Film Romania te invita la CONCURS!
 
Doctor Strange 3D are toate sansele sa impresioneze cu efectele speciale necesare pentru a aduce pe ecran experientele multidimensionale si extrasenzoriale ale eroului interpretat de apreciatul Benedict Cumberbatch. Cu premiera in 04 noiembrie 2016 Doctor Strange 3D este un punct de cotitura in asa-zisul Univers Cinematografic Marvel!
 
Participa la concurs pe pagina de Facebook si poti castiga unul dintre cele doua premii Doctor Strange originale puse in joc/locatie: un tricou sau un set de pin-uri. Raspunde corect la intrebarea de mai jos si mentioneaza locatia Colours Cinema cea mai apropiata de tine (Alba Iulia sau Craiova) pana miercuri, 09 noiembrie 2016 (ora 16:00):
 
“PE CE DATA ARE PREMIERA IN ROMANIA FILMUL DOCTOR STRANGE 3D?
 
Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti pe platforma random.org si anuntati pe Facebook pe 10 noiembrie. Conditii: o persoana poate sa participe o singura data la concurs; vor fi luate in considerare doar raspunsurile corecte; premiile se ridica personal din incinta cinematografului. Pentru informatii suplimentare: office@colourscinema.ro.
Succes!
 
Concursul s-a incheiat! Va multumim pentru participare! Castigatorii sunt:
-din Craiova Tricou – Camelia Stefan, un set de pin-uri – Demir Savas;
-din Alba Iulia Tricou – Daniel Horvath, un set de pin-uri – Cristiana Iancu.