Concurs Star Wars!

Colours Cinema si Forum Film Romania te invita la CONCURS!
 
Ne vom reintalni cu Darth Vader in aceasta noua aventura Star Wars, prin care compania Disney vrea sa largeasca universul creat de George Lucas. Rogue One: A Star Wars Story 3D are premiera pe 16 decembrie 2016!
 
Participa la concurs pe pagina de Facebook si poti castiga unul dintre cele opt premii originale puse in joc: patru tricouri, doua sapci sau doua huse de telefon universale. Raspunde corect la intrebarea de mai jos si mentioneaza locatia Colours Cinema cea mai apropiata de tine (Alba Iulia sau Craiova) pana marti, 20 decembrie 2016 (ora 18:00):
 
“CUM SE NUMESTE REGIZORUL FILMULUI ROGUE ONE: A STAR WARS STORY?โ€
 
Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti pe platforma random.org si anuntati pe Facebook pe 21 decembrie. Conditii: o persoana poate sa participe o singura data la concurs; vor fi luate in considerare doar raspunsurile corecte; premiile se ridica personal din incinta cinematografului. Pentru informatii suplimentare: office@colourscinema.ro.
Succes!
 
Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:
Craiova: Tricou – Rdv Laur; Voinea Alexandru Mihail DORU; Sapca – Mฤƒdฤƒlina Alina Cerฤƒceanu; Husa telefon – Alex Matei.
Alba Iulia: Tricou – Muresan Alin; Adina Bura; Sapca – Aurel Albu; Husa telefon – Ispas Bogdan.