Concurs The Boss Baby!

Colours Cinema Alba Iulia si Odeon te invita la CONCURS!
 
DreamWorks Animation te invita sa-l intalnesti pe cel mai neobisnuit bebelus. El poarta o servieta si are vocea si sarmul lui Alec Baldwin. The Boss Baby 3D, o comedie plina de actiune, potrivita pentru toate varstele, are premiera in 14 aprilie.
 
Daca esti din Alba Iulia, participa la concurs pe pagina de Facebook Colours Cinema si poti castiga unul dintre cele trei premii The Boss Baby originale puse in joc: un caiet + un tricou pentru copii sau 2 premii constand intr-o sacosa + un tricou pentru adulti. Raspunde corect la intrebarea de mai jos pana joi, 20 aprilie 2017 (ora 17:00):
 
“CE ACTOR AMERICAN CONSACRAT II DA VOCE LUI BOSS BABY?
 
Concursul se adreseaza doar clientilor Colours Cinema din Alba Iulia. Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti pe platforma random.org si anuntati pe Facebook pe 21 aprilie. Conditii: o persoana poate sa participe o singura data la concurs; vor fi luate in considerare doar raspunsurile corecte; premiile se ridica personal din incinta cinematografului. Pentru informatii suplimentare: office@colourscinema.ro.
Succes!
 
Concursul s-a incheiat! Castigatorii din Alba Iulia sunt:
Sacosa + Tricou adulti: Marginean Marius, Ema Herman;
Caiet + Tricou copii: Adi Adrian.