Concurs Vaiana!

Colours Cinema si Forum Film Romania te invita la CONCURS!
 
Vaiana 3D este un film de animatie produs de Walt Disney Animation Studios si are premiera in 25 noiembrie 2016! Cu doua milenii in urma, Vaiana, o navigatoare innascuta, porneste in cautarea unei insule legendare din Oceania. Calatoria i-l va scoate in cale pe semizeul Maui, care o va ajuta sa traverseze oceanul dezlantuit, intr-o extraordinara aventura plina de experiente neobisnuite.
 
Participa la concurs pe pagina de Facebook si poti castiga unul dintre cele doua premii Vaiana originale puse in joc: un tricou pentru copii sau un rucsac. Raspunde corect la intrebarea de mai jos si mentioneaza locatia Colours Cinema cea mai apropiata de tine (Alba Iulia sau Craiova) pana duminica, 27 noiembrie 2016 (ora 20:00):
 
“CUM SE NUMESTE PERSONAJUL CARE O VA AJUTA PE VAIANA IN CALATORIA SA PE MARE?
 
Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti pe platforma random.org si anuntati pe Facebook pe 28 noiembrie. Conditii: o persoana poate sa participe o singura data la concurs; vor fi luate in considerare doar raspunsurile corecte; premiile se ridica personal din incinta cinematografului. Pentru informatii suplimentare: office@colourscinema.ro.
Succes!
 
Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:
Craiova: Tricou copii – Oana Radulescu, Rucsac โ€“ Dan Soryn;
Alba Iulia: Tricou copii – Diana Nascu, Rucsac โ€“ Catalina Iulia.