Cumpara bilete cu Cinemagia la Colours Cinema Craiova!

Serviciul de „mobile ticketing” te cruta de statul la coada pentru bilete.

Cinemagia a amplasat luna aceasta un Checkpoint pentru bilete electronice in Colours Cinema Craiova (Calea Severinului nr. 5A) in incinta galeriei Auchan Craiovita, facilitand astfel, accesul rapid la film si in acest cinematograf, dupa ce mai multe cinematografe din Bucuresti, dar si din Oradea, Brasov, Focsani, Alba Iulia si Colours Cinema Craiova beneficiaza de aceasta facilitate marca Cinemagia. Lansarea serviciului in cinematograful Colours din Craiova vine si cu un pret promotional: fiecare bilet cumparat va aduce automat langa el si un al doilea bilet, gratuit, in fiecare zi de miercuri.

Mad Max: Fury Road 3D, Tomorrowland, Poltergeist 3D, Coconut The Little Dragon 3D, San Andreas 3D, Pitch Perfect 2 ruleaza in luna mai la Craiova, capacitatea cineplexului cu doua sali fiind de 187 de locuri. Programul integral al filmelor de la acest cinema se poate consulta aici.

 Cum functioneaza

Puteti consulta programul cinematografelor de pe cinemagia.ro sau m.cinemagia.ro, dupa care alegeti filmul la care vreti sa cumparati bilet. Pasii sunt rapizi dupa ce v-ati hotarat asupra filmului: dati click pe butonul „Cumpara bilet!” si alegeti tipul si numarul de bilete. Apoi alegeti locurile dorite din sala de cinema. Cele disponibile sunt reprezentate cu verde pe schema salii. Selectați metoda de plata: pe factura Vodafone, Orange sau cu cardul bancar. In cazul platii prin Vodafone sau Orange, contravaloarea biletelor se va regasi direct pe factura sau se va scadea din creditul pre-platit al cartelei. Acesta este si motivul pentru care pretul biletelor apare in euro, standardul de plata al Vodafone si Orange. In cazul platii cu cardul, veti fi redirectionat catre LibraPay, partenerul nostru, unde veti putea introduce datele cardului bancar. Nu se percepe niciun comision la plata.

Dupa acesti pasi veti primi pe SMS biletul electronic însoțit de linkul către codul QR corespunzător. Nu mai trebuie decat sa scanati codul la Checkpoint- ul Cinemagia amplasat la intrarea in cinematograf, pentru a intra la premiera favorita a saptamanii.

IŽn iulie 2012, Cinemagia implementa cu succes serviciul de „mobile ticketing”, un serviciu unic in Europa de Sud-Est, si instala cititoare de bilete electronice („Cinemagia Checkpoint”) in Bucuresti, Oradea si Braşov, adica in cinematografele Grand Cinema & More, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, respectiv Cortina Digiplex (Oradea) si Cityplex (Brasov).

IŽn luna mai a lui 2013, aplicatia a primit doua premii la gala Mobile Awards, sectiunea „Entertainment”, si la categoria „Payment”, datorita functionalitatii si beneficiilor aduse utilizatorilor.

Aplicatia Cinemagia permite utilizatorilor sa cumpere bilete la cinema, fiind adaptata pentru sistemele de operare iOS, Android si Windows Phone.