Maestrul Nicodim Ungureanu aplaudat la scena deschisa

Maestrul Nicodim Ungureanu, actor in rolul securistului Escu din filmul romanesc “Cel Ales” ne-a facut deosebita placere si ne-a onorat cu prezenta sa la vizionarea filmului impreuna cu spectatorii, duminica, 26 aprilie.

Sala arhiplina, spectatorii de toate varstele si aplauzele la scena deschisa de la inceputul si finalul filmului au creat atmosfera perfecta pentru sesiunea de intrebari care a urmat inainte de incheierea evenimentului.

Actorul Nicodim Ungureanu, puternic emotionat de sala ridicata in picioare care isi facea simtita astfel aprecierea fata de film, ne-a incantat cu mici secrete din lumea cinematografiei, cu scenele preferate din film, cu scenele nevazute de public si cu exercitiul de ascultare si supunere fata de regizor de care trebuie sa dea dovada un actor pe platourile de filmare.

Multumim inca o data pentru aceasta vizita la Colours Cinema Craiova, maestre, speram ca v-ati simtit bine alaturi de noi si va mai asteptam cu proxima ocazie. De asemenea, multumim zecilor de spectatori care ne-au fost alaturi la acest eveniment.