Proiectia de gala a filmului “Lumea e a mea”!

Vineri, 23 octombrie, ora 19.00, la Colours Cinema Craiova va avea loc spectacolul de gala al filmului “Lumea e a mea”, debutul in lungmetraj al regizorului Nicolae Constantin Tanase. La proiectie vor participa actritele: Ana Maria Guran, Ana Vatamanu si Oana Rusu.
 
Lumea e a mea/ The World is Mine, o drama despre generatia 2000, aduce in prim plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescenta ca oricare alta din Constanta. Larisa vrea multe de la viata: bani, valoare, influenta, popularitate si respect. si acum, fiind indragostita, va face totul pentru a le obtine. “Lumea e a mea” este un film colorat si amar, viu si strident, despre revolta inutila a unei generatii pentru care notorietatea se masoara in vizualizari pe Youtube si like-uri pe Facebook.
 
Filmul in regia lui Nicolae Constantin Tanase, a avut premiera mondiala la TIFF 2015, unde a si castigat Premiul de debut in Zilele Filmului Romanesc. Filmul a mai castigat Mentiunea speciala a juriului in competitia East of the West a Festivalului de la Karlovy Vary si Trofeul Anonimul International Independent Film Festival.
Pe coloana sonora a filmului se regasesc doua piese ale cunoscutei artiste pop Ruby.
 
Rezerva-ti biletele la premiera acum! Locurile sunt limitate!