Spectre 007

Spectre este al patrulea film cu Daniel Craig in rolul lui Bond, dupa Casino Royale, Quantum of Solace si Skyfall. Este primul film cu Craig in care acesta este inconjurat de „familia” lui de la MI6.
 
Un mesaj criptic din trecut îl trimite pe Bond (Daniel Craig) într-o misiune specială în Mexico City și, în cele din urmă, la Roma, acolo unde se va întâlni cu Lucia Sciarra (Bellucci), frumoasa văduvă a unui delincvent celebru. Bond se insinuează într-o ședință secretă unde descoperă existența unei organizații sinistre, numită Spectre. Între timp, din nou la Londra, Max Denbigh (Andrew Scott), noul șef al Centre for National Security, pune întrebări asupra lui Bond și asupra MI6, condus de către M (Ralph Fiennes). Bond îi racolează pe Moneypenny (Naomie Harris) și pe Q (Ben Whishaw) pentru a-l ajuta în căutarea lui Madeleine Swann (Lea Seydoux), fiica vechiului său adversar Mr. White (Jesper Christensen), cea care ar putea avea indicii care să ducă la destrămarea Spectre. Ea însăși fiica unui asasin, Swann îl înțelege pe Bond ca nimeni altcineva. Pe măsură ce se apropie de inima organizației, Bond descoperă o legătură terifiantă între sine însuși și dușmanul său, jucat de către Christoph Waltz.
 
Nota: Biletele pentru perioada 05 – 08 noiembrie 2015 sunt disponibile pentru achiziție la casele de bilete din incinta cinematografelor Colours Cinema Alba Iulia și Craiova. Biletele se pot achiziționa și online de pe www.cinemagia.ro.