Tinteste Maratonul Hunger Games Mockingjay!

 
Tinteste Maratonul Hunger Games Mockingjay din 20 noiembrie 2015 la Alba Iulia si Craiova.
Achizitioneaza bilete la โ€œMaratonul Hunger Games Mockingjay Partea 1 + Partea 2โ€ณ din 20 noiembrie 2015 de la orele 18:00 si 20:30 si tinteste reducerea de 5 lei!
 
Partea 1 – Katniss se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei, intrebandu-se incontinuu daca a avut vreun rost surprinzatorul complot impotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigura. Fara tel, eroina priveste cum cei din jur se pregatesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o data pentru totdeauna tirania din Panem si se lasa fara mult entuziasm prinsa in lupta, devenind simobolul Rezistentei. Curand, ea se va trezi prinsa intr-un pericol mortal, alaturi de cele mai dragi persoane din viata ei.
 
Partea 2 – In centrul districtelor razvratite se afla in continuare Capitoliul, resedinta presedintelui Snow. Devine evident ca numai moartea acestuia va sfarsi tirania รฎn Panem, asa ca un commando condus de Katniss are ca tinta capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plina de primejdii, care nu se va sfarsi fara victime.
 
Biletele sunt disponibile pentru achizitie. Oferta este valabila doar la casele de bilete din cinematografele Alba Iulia si Craiova.
 
May the odds be ever in your favor!