Sing DUB

Plasata intr-o lume similara cu a noastra, dar populata de animale, noua productie a studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions), Sing, il are in centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala stilat, aflat la carma unui teatru ale carui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil - dar si un mic afurisit - isi iubeste teatrul mai mult decat orice si este gata sa faca tot ce ii sta in puteri ca sa il readuca la succesul de odinioara.

Confruntat cu distrugerea ambitiei sale de-o viata, realizeaza ca mai are o singura sansa de a face sa straluceasca din nou pretioasa lui comoara - punerea in scena a celei mai grozave competitii muzicale din cate au fost vreodata. In finala merg cinci concurenti: un soarece iubitor de jazz (Seth MacFarlane), al carui discurs este la fel de istet precum trucurile sale, o adolescenta elefant timida, cu o voce minunata, dar cu trac (Tori Kelly), mama epuizata a 25 de purcelusi (Reese Witherspoon), care visa in adolescenta la o cariera muzicala, o gorila, fiu de gangster (Taron Egerton), dornic sa se lase in urma mostenirea necinstita a familiei si un porc spinos, fan punk rock (Scarlett Johansson), care viseaza la o cariera solo dupa ce a fost data afara de colegii de trupa si parasita de arogantul sau partener. Toti raspund anuntului facut de Buster cu speranta ca vor avea sansa de a-si schimba viata.

Nota Film: Be the first one !
0

Titlu original:

Sing

Limba film:

Romana

Gen:

Animatie, Comedie, Musical

Durata(in min.):

110

Premiera in Romania:

16 Decembrie, 2016

Clasificare:

AG

Regizori:

Garth Jennings

Actori:

Matthew McConaughey, John C. Reilly, Jon Robert Hall, Scarlett Johansson

Rank IMDB:

7.3

Confruntat cu distrugerea ambitiei sale de-o viata, realizeaza ca mai are o singura sansa de a face sa straluceasca din nou pretioasa lui comoara – punerea in scena a celei mai grozave competitii muzicale din cate au fost vreodata.
In finala merg cinci concurenti: un soarece iubitor de jazz (Seth MacFarlane), al carui discurs este la fel de istet precum trucurile sale, o adolescenta elefant timida, cu o voce minunata, dar cu trac (Tori Kelly), mama epuizata a 25 de purcelusi (Reese Witherspoon), care visa in adolescenta la o cariera muzicala, o gorila, fiu de gangster (Taron Egerton), dornic sa se lase in urma mostenirea necinstita a familiei si un porc spinos, fan punk rock (Scarlett Johansson), care viseaza la o cariera solo dupa ce a fost data afara de colegii de trupa si parasita de arogantul sau partener.
Toti raspund anuntului facut de Buster cu speranta ca vor avea sansa de a-si schimba viata.

Vezi program Trailer