The Emoji Movie 3D DUB

Sony Pictures Animation ne conduce in lumea secreta din interiorul telefonului nostru, „umanizand” emoticon-uri si facandu-i pe copiii sau pe adultii atehnici sa-si apropie un univers de care se „lovesc” pretutindeni, dar pe care nu il inteleg pe deplin.

Inzestrate fiecare cu o singura expresie faciala, ele isi disputa atentia celui care utilizeaza telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a nascut fara filtru, are mai multe expresii. Hotarat sa devina si el "normal", ca celelalte emoji, Gene apeleaza la ajutorul bunului sau prieten Hi-5 si al lui Jailbreak, celebru spargator de cod software. Impreuna, pornesc intr-o app-ventura spectaculoasa si amuzanta prin aplicatiile telefonului, in cautarea codului care sa-l repare pe Gene. Dar cand un mare pericol ameninta telefonul "stapanului", soarta tuturor semnelor emoji depinde de cei trei prieteni, care trebuie sa-si salveze lumea inainte ca aceasta sa fie stearsa cu totul.

Nota Film: 2.5 ( 2 voturi)
0

Titlu original:

The Emoji Movie

Limba film:

Romana

Gen:

Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, SF

Durata(in min.):

91

Premiera in Romania:

11 August, 2017

Clasificare:

AG

Regizori:

Anthony Leondis

Actori:

T.J. Miller, James Corden, Anna Faris, Maya Rudolph, Steven Wright, Jennifer Coolidge

Rank IMDB:

1.9

Inzestrate fiecare cu o singura expresie faciala, ele isi disputa atentia celui care utilizeaza telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a nascut fara filtru, are mai multe expresii. Hotarat sa devina si el “normal”, ca celelalte emoji, Gene apeleaza la ajutorul bunului sau prieten Hi-5 si al lui Jailbreak, celebru spargator de cod software. Impreuna, pornesc intr-o app-ventura spectaculoasa si amuzanta prin aplicatiile telefonului, in cautarea codului care sa-l repare pe Gene. Dar cand un mare pericol ameninta telefonul “stapanului”, soarta tuturor semnelor emoji depinde de cei trei prieteni, care trebuie sa-si salveze lumea inainte ca aceasta sa fie stearsa cu totul.

Vezi program Trailer